workshop for børn og voksne eller for skoler

fuglen i dig

 

 

Der synger en fugl i hver eneste af os, men den kan være svær at høre. Med saks og papir og sproglig nysgerrighed kalder vi på den. Forfatter Marianne Iben Hansen og illustrator Tea Bendix leder workshoppen med afsæt i deres bog Fuglen, som handler om at miste og genfinde sig selv.

 

 

Workshoppen kan kombineres med billedbogskoncert med 

Marianne Iben Hansen og bassist Torben Westergaard

 

 

 

 

 

Komplet undervisningsmateriale til forberedelse:

7. - 10. klasse om intermedial litteratur danskidybden

5. - 6. klasse analyseværktøjer i skoleskabet.dk > opgaver til Fuglen

Alle lærere og elever har gratis adgang til app’en i iTunes.

 

forældre og børn 2 - 99 år

familieworkshop

 

I denne workshop arbejder børn og voksne sammen om at bygge en fugl af familiens hænder, med hemmeligheder i maven og vinger af ord. I får hver Jeres opgaver, bliver guidet gennem teknikker og processer og hvert barn går derfra med en fugl, sin helt egen, klar til at hænge op. 

 

 

Varighed pr deltager ca 45 min 

Materialer hverdagsmaterialer og god fantasi

 

skolebørn 3. - 5. klasse

ord-og billedworkshop

 

 

Jeg guider klassen gennem et forløb om ord, rim og skulpturelle fugle og laver tegnelege undervejs. Formålet med workshoppen er at have en hyggelig og skabende dag sammen, føle os trygge når vi fortæller historier, bruge hænderne og overraske os selv med hvad vi kan lave og undre os over hvor forskellige og gode vi alle sammen er. Det handler om at tage sig selv alvorligt selv når det er sjovt, og se potentialet i noget der gør dig glad. Hvert barn drager hjem med sin helt egen fugl med hemmeligheder i maven og vinger af ord. 

 

Varighed 3-4 timer med pauser 

Materialer hverdagsmaterialer, fremviser og lærred