OLUF BORBYE PEDERSEN  ·  ANDERS HJERNØ  ·  TEA BENDIX

Børn 8-12

 

MIkrobiota-event m. Oluf Borbye Pedersen

Oluf Borbye Pedersen i samtale med Lars Igum Rasmussen vil give dig unikt indblik i myldret af ny viden og nye erkendelser og hjælpe dig til at forstå, hvordan du får magt til at holde dig rask og få det bedste ud af alle dine mikroskopiske mikrober. Oplev desuden multikunster Tea Bendix simultantegne aftens samtale live, mens du også hører Anders Hjernøs rytmiske bakteriemusik. Det bliver en aften, du sent vil glemme, om alle de essentielle væsener, du intet aner om, men ikke kan leve uden. 

Foto og video: Klaus Nedergaard · Politikens hus 05.02.2020 

 

Sundhedsredaktør Lars Igum Rasmussen, Politiken

Oluf Borbye Pedersenpioner indenfor forskning i sundheds-fremmende bakterier. Han har været forsker i 46 år og publiceret mere end 800 forskningsartikler. Han er i øjeblikket forskningsleder ved Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic Research, og Professor i human metabolisme og metabolisk genetik, ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet. 

Tea Bendix, illustrator, livetegner anatomi, vira og tarmbakterier under samtalen og glæder sig til at gå på scenen med musiker og sangskriver Anders Hjernø for at skabe et sanseligt univers omkring de mange fakta.