MOUSSA DIALLO  ·  DAWDA JOBARTEH / PREBEN CARLSEN  ·  TEA BENDIX

Tea Bendix, Moussa Diallo, Preben Carlsen

Nat i Mali: Moussa Diallo, Preben Carlsen, Tea Bendix · Foto: Klaus Nedergaard på Islandsbrygge kulturhus 29.02.2020

Tea Bendix, Moussa Diallo, Preben Carlsen

Krudtuglejazz: Foto: fra Copenhagen Jazz Festival 13. juli 2018

Børn 3-8 år og deres voksne

 

Nat i Mali

Det er nat i Mali. Stjerner og måne oplyser himlen, og i landsbyen Koulikoro får børnene fortalt eventyr om den tapre mariehøne Kimi Komo, om hanen Karato og firbenet Kanou og om den farlige løve, der vist godt kunne spise en lille ged. Moussa Diallo, der i årenes løb, har spillet et hav af koncerter for børn, digter videre på en række af sin barndoms underfundige fortællinger og genskaber den magiske stemning, som han selv oplevede, når de ældste i landsbyen fortalte eventyr. Iblandet sang og musik levendegør Diallo den ældgamle tradition, der findes i alle kulturer: at fortælle historier, videregivet fra mund til mund, fra generation til generation. Eventyr, der med humor og overraskelser stimulerer fantasien og ofte rummer moralske pointer. 

 

Moussa Diallo: fortæller, vokal, bas

Dawda Jobarteh: kora,vokal / Preben Carlsen: guitar

Tea Bendix: tegner

Moussa Diallo der i årenes løb, har spillet et hav af koncerter for børn, digter videre på en række af sin barndoms underfundige fortællinger og genskaber den magiske stemning, som han selv oplevede, når de ældste i landsbyen fortalte eventyr. 

Dawda Jobarteh spiller med på sin kora, der er et fantastisk og magisk strengeinstrument fra VestAfrika med 21 strenge. 

Tea Bendixsom er illustrator, tegner med i det musisk fortællende univers, bliver inspireret af musikken og inspirerer musikerne med sine visuelle påfund.

Preben Carlsen er en dansk guitarist og komponist uddannet på rytmisk musikkonservatorium. Han har siden 1992 haft mange rejser til Afrika hvor han har mødt, studeret hos og spillet med mange af de store mestre og koravirtuoser og spiller fast med Moussa Diallo's orkester, Dawda Jobarteh Band, Yasmin, Isildo Novella og Rikke Lie Band samt er kapelmester i eget nystartet duo projekt; Ba Balance. 

 

Praktisk

Målgruppe: Børn 3- 8 år og deres voksne

Spilleareal 3 x 2 x 2 (BxDxH)

Tekniske speci.  230 V, mørklægning, projektor

Vi har selv et musikanlæg med

Forestillingspris (v. 80-100 publikummer) 12.000 DKK excl. moms

Opstillingstid 1 time · Nedtagningstid 1 time

Booking: tea[at]teabendix.dk

S E   F L E R E   E K S E M P L E R   P Å