cirkeldigte, Tea Bendix
cirkeldigte, Tea Bendix

Udstilling:

cirkeldigte · poesi der gør dig rundtosset

Nicolai for BørnKolding 2013

 

 

Digte kan være meget mere end ord, der står skrevet i en bog. Nogle gange skal de kravles, cirkles, danses, roteres, snurres og rulles! Vi satte cirkeldigte oppe og nede, på lofter, vægge og gulve, spejlvendt, på hovedet, indeni og rundt om ting og skabt en tredimensionel læseoplevelse, for digtenes form lægger op til at man læser dem på en meget fysisk måde. 

 

 

Til udstilligen hørte tre ugers workshops med forfatter Thorstein Thomsen, hvor man kunne fordybe sig i ord, tale om cirklen som princip i vores livsrytme, om gode cirkler og om onde cirkler og skrive sine egne cirkeldigte. Et andet sted i huset mødte man danseren Ingrid Kristensen, der opfordrede til at cirkeldigte skal leges og danses og undersøger cirklen som form gennem kroppens egne cirkelbevægelser (Disse worshops kan du stadig bestille)

 

 

 

 

 

wallstickers leveres på bestilling til biblioteker og kulturhuse, - men den lillebitte pakke er også egnet til private.

Cirkeldigte · wallstickers · den store pakke

7,885.00 DKK

Shipping: Leveringstid 4-5 dage

Wallstickers, cirkeldigte, poesi der gør dig rundtosset Thorstein Thomsen (1950 - 2021) in memoriam 

Den store pakke er egnet til kulturhuse og biblioteker og indeholder digte af Thorstein Thomsen fra bogen Cirklen og andre cirkeldigteDer er både små og store digte, nogle der hænger sammen, et selvlysende og et spejlvendt digt, en hekseprut til både drenge- og pigetoilettet, nogle store digte samt et rasende stort et. Digtene kan sættes på lofter, vægge og gulve, spejlvendte, på hovedet, indeni og rundt om ting, så man må kravle, cirkle, danse, rotere, snurre og rulle for at læse. Digte skal læses med hele kroppen! 

Digtene er alle på selvklæbende folie, som er let at montere og let at tage af igen. Vi har givet dem en gennemsigtig laminat, så den er slidstærk. Man kan altså sagtens sætte den på gulvet, eller på væggen. Eller loftet. Linoleumsgulve egner dog sig ikke til klæbefolie, da de er meget olieholdige. Væv og limfarve egner sig heller ikke godt. Sæt det istedet på loftet / lamperne / glasruden / bordet...

Bliv mere rundtosset · Hertil hører et stort gratis ekstramateriale. Udstillingen kan suppleres med tegneworkshop, danseworkshop og forfatterbesøg, plancheudstilling og fernisering. Vi har vedlagt inspirationsmateriale og tilbehør til fri afbenyttelse, - workshopideer, udstillingsplancher, drejende digte, musik til afspilning, skilte og fin fernisering. Husk vanillekranse.

Pris: Kr. 6.150,- excl. moms + forsendelse/emballering ca. 200,- excl. moms. 

F L E R E   U D S T I L L I N G E R