THOMAS SANDBERG  ·  STEEN HÅKON HANSEN  ·  TEA BENDIX

 

Tea Bendix, Steen Håkon Hansen, Thomas Sandberg

Dyr vi ikke før har set · Foto Klaus Nedergaard  · Forfatterskolen for Børnelitteraturs 20 års jubilæum 27. sept 2019

Tusinde tak for en aldeles uforglemmelig oplevelse! Ih guder, hvor er I gode, og hvor kunne I i bogstavligste forstand tryllebinde os. En totaloplevelse, hvor alle sanser kom i spil. Rytmen, som blev stompet, duppet, tegnet ind i kroppen. Synet 'bombarderet' ud i hjørnerne, hvor I alle tre skabte vidt forskellige ting, som alligevel fremstod som én sammensmeltet helhed. Så altså taktaktak og mangeslagstak, hvis det kan gøre det!

Kari Sønsthagen · Leder af Forfatterskolen for Børnelitteratur sept 2019

Sådan så det ud i går i Live For Børn, da 'Rytmetegn & Jazzhistorier' rullede deres overflødighedshorn af lækker lyd, fantastisk visuel performance og musisk fortælling ud i Forbrændingen. Tak til Jer for en særdeles flot oplevelse!

David Nejrup, Live på Forbrændingen september 2020

Voksent publikum / konference

Dyr vi ikke før har set

 

 

 

 

Noget om skabelse...

 

En rørende og sjov musikalsk fortælling om tilblivelser, fyldt med fantasi, kreativitet og leg. Tegneren Tea Bendix møder skuespilleren og klovnen Steen Haakon Hansen samt musikeren og performeren Thomas Sandberg. 

 

 

Thomas Sandberg: slagtøj

Steen Håkon Hansen: skuespil

Tea Bendix: live tegning

 

 

Booking Thomas Sandberg · post[at]thomassandberg.dk

 

Foto Klaus Nedergaard 2019

Krudtuglejazz, børn 3-8 år

rytmetegn og jazzhistorier

 

 

 

 

 

 

Kan man tegne en rytme eller kan tuschen tromme? Kan man mime en trommesolo og danse en klang? Kan man spille på et lærred og få en spand til at swinge?

 

Tegneren Tea Bendix møder skuespilleren og klovnen Steen Haakon Hansen samt musikeren og performeren Thomas Sandberg i denne spændende koncert, hvor det hele vil smelte sammen til en musikalsk fortælling fyldt med fantasi, kreativitet og leg.

 

Thomas Sandberg: slagtøj

Steen Håkon Hansen: skuespil

Tea Bendix: live tegning

Foto Victoria Baumgartner, Undreværket 2019

praktisk

Målgruppe: Børn 3- 8 år og deres voksne

Spilleareal 3 x 2 x 2 (BxDxH)

Tekniske speci.  230 V, mørklægning, projektor

Vi har selv et musikanlæg med

Forestillingspris (v. 80-100 publikummer) DKK excl. moms

Opstillingstid 1 time · Nedtagningstid 1 time

Booking Thomas Sandberg · post[at]thomassandberg.dk

 

Steen Haakon Hansen f. 1947 Skuespiller, performer, klovn og iscenesætter og underviser, altid nysgerrig på at undersøge rummet, karakteren og det kropslige vokabularie og gå i inspireret respons, så ideerne kan flyde frit. Se mere på www.steenhaakon.com

 

Thomas Sandberg f. 1967 Skuespiller, performer, programmør, musiker, komponistog har fra starten af karrieren gået på opdagelse i hvide pletter på det kunstenriske landkort, i grænselandet mellem musik, komik, teater og den nyeste teknologi. Se mere på www.thomassandberg.dk

 

Tea Bendix f. 1970 Forfatter, illustrator, grafisk designer, livetegner og performer, interesseret i at undersøge på hvad tegninger kan på en scene og hvad impulser i musikken kan give til tegningerne og omvendt. Læs mere på www.teabendix.dk

 

S E   F L E R E   E K S E M P L E R   P Å