workshop for børn og bedsteforældre / 0. - 3. kl

hof eller hyrde

Barokmusik ... for børn!

 

Vi har lavet en billedbog med tilhørende barookkoncert for børn. Børn elsker barok. I min egen stue giver CD'en anledning til rolige eftermiddage og vilde balletspring. Alderen på vores koncertpublikum har været skiftende, men vi oplever at børn fra 6-8 år får meget ud af koncerten sammen med deres skole, mens de mindre, måske helt ned til tre år og også deres søskende 9-12 kan have en meget smuk oplevelse sammen med deres bedsteforældre eller forældre. Disse koncerter bliver særligt hyggelige og stemningsfyldte.

workshop for børn og bedsteforældre / 0. - 3. kl

hof eller hyrde

 

 

Workshop

.. og ofte får publikum stor lyst til at tegne efter denne koncert. Derfor har vi på forskellige måder skræddersyet en kort workshop til flere af de koncerter, vi har holdt. Der er mange indgange til barokken. Poul Høxbro kan instruere i hvordan man danser hyrdernes danse, Tea Bendix  kan undervise i at tegne i lys og skygge. Ofte laver vi sessions med orkesteret hvor publikum får lov at prøve hvordan man kan tegne hvordan musikken lyder. Og der er så meget mere at afprøve og fortælle om, historisk, billedmæssigt, musikalsk. 

workshop for børn og bedsteforældre / 0. - 3. kl

Kædedanse som i middelalderen

MIddelaldertoner ... for børn!

En workshop om at danse og tegne sig ind i middelalderen. Vi danser branler som er middelalderens og den tidlige renæssances kædedanse. I byerne kunne disse kædedanse blive utroligt lange og sno sig gennem gaderne i timevis. Poul Høxbro akompagnerer på pibe og tromme, rytmisk, magisk og sprængfyldt af fortællinger. Der gemmer sig et interessant billedunivers her. Så vi lytter ekstra godt efter, og det gør man bedst med blyant. Kom og lær disse danse og tegn dig ind i middelalderen ... sammen med os. kontakt tea[at]teabendix.dk

 

S E   F L E R E   E K S E M P L E R   P Å