workshop · Cirkeldigte og uendelighedskort · bliv mere rundtosset

5,000.00 DKK

Vi laver forvandlingskort

der kan læses i en uendelighed.

inspireret af bogen Cirkeldigte

 

Et værksted med visuel poesi med forfatter og illustrator Tea Bendix. Vi taler om ting der går i cirkler, cirklen som livsrytme, om gode og onde cirkler og laver forvandlingskort eller uendelighedskort, - altså en slags temmelig rundtosset minibog, hvor historien forandrer sig når du folder, men aldrig slutter. Vi har kun en time, så vi fyrer op under ideerne og bruger stempler og tusser til at lave illustrationer på en hurtig måde. Du får bogen med hjem, så du kan læse den i en uendelighed.  

 

Workshoppen bygger på Thorstein Thomsen og Tea Bendix' billedbog Cirklen og andre cirkeldigte der aldrig starter og slutter, fordi det er ... Find den på ereolen / appstore med Thorsteins cirkelsange og drejende digte.

 

 

Varighed: ca. 1,5 time

Booking: tea[at]teabendix.dk

 

Tags: #cirkeldigte, #poesidergørdigrundtosset, #digteskallæsesmedhelekroppen #TeaBendix #workshop #familieworkshop #skoleworkshop #cirkelworkshop 

 

 

 

 

 

 

DIY

Rundtosset danskundervisning · Lav selv cirkeldigte i klassen!

Gratis materiale: Man kan lave en del cirkeldigte i klassen selv. Herunder ligger oplæg til undervisning, workshopideer, materialeliste, print til at lave en fernisering, udstilling, skilte og plancher

Jeres egne wallstickers: Når jeg laver workshops får vi indimellem efterfølgende børnedigtene trykt som wallstickers, fx til bogbussen eller skolebiblioteket. Det kan jeg godt hjælpe med.

Post din workshop med disse tags: #cirkeldigte, #poesidergørdigrundtosset, #digteskallæsesmedhelekroppen

S E   F L E R E   E K S E M P L E R   P Å