WORKSHOPS PÅ BESTILLING · KREATIVITET · FORDYBELSESLEG · ORD, BILLEDER, SAKS OG LIM

FAMILIELEG / INSPIRATIONSDAGE FOR BØRN OG VOKSNE

workshop · Vores fugl · familier

5,000.00 DKK

familieworkshop / familieleg · forældre og børn 2 - 99 år

VORES FUGL

Visuel poesiworkshop

over børnebogen Fuglen

Familier med børn

 

 

Hvordan ser din families helt særlige fugl ud? I denne workshop arbejder børn og voksne sammen om at bygge en fugl af familiens hænder, med hemmeligheder i maven og vinger af ord. I får hver Jeres opgaver, bliver guidet gennem teknikker og processer ... og samler til sidst en fugl sammen, jeres helt egen, klar til at hænge op. 

 

 

Varighed pr deltager ca 45 min 

Materialer hverdagsmaterialer og god fantasi

Booking Prisen er vejledende og afhænger af tid, sted og varighed og antal besøgende.

 

 

 

 

Workshoppen bygger på billedbogen FUGLEN, der er skrevet af Marianne iben Hansen og findes som bog og som en smuk app på itunes (Den er gratis for alle elever og lærere download on itunes)

 

Fra Alba kommer til verden følges hun af en gylden fugl, men en dag gør tvivlen sin entre. Alba møder ”pigen bag hækken”, hvis hånlige ord slår rødder i Albas sind. Hun vender sig væk fra sin fugl, og da den forsvinder, mærker hun tomheden. 

 

Bogen er beskrivelsen af en barsk og nødvendig indre rejse fra at miste sig selv, søge og atter turde vælge sig selv. Den kan læses af hele familien, også af de store børn - og den er faktisk især meget rørende og relevant for de voksne.

 

I app'en bliver bogen læst op, så man kan man mærke rytmen, sanse tomheden, uvisheden og frygten via fine enkle animationer og et rigt lydspor der går i forbindelse med fortællingen. En poetisk rejse, hvor du går med Alba ad den vej, der viser sig for at finde hendes fugl 

 

 

BILLEDLÆSNING OG BILLEDLEG I BØRNEHAVEN

DESIGN PÅ SKOLESKEMAET / HUSKUNSTNER

KURSUS / INSPIRATIONSDAG FOR UNGE OG VOKSNE