Kom med på en rejse ind i barokken med skandinaviens førende barokorkester, en tegner og en fortæller! Poul Høxbro fortæller frit og levende fra billedbogen og spiller enhåndsfløjte og tromme sammen med et ensemble af musikere fra Concerto Copenhagen. Vi viser bogens tegninger på storskærm og har taget fraklippene med. Musikken er ægte fransk og engelsk barokmusik – Lully, Jaques Aubert og Playford – spillet på violin, cello, barokguitar, tromme og enhåndsfløjte.

Næste koncerter Midsommerbarok på Frederiksberg 24. juni 2018

 

Målgruppe: 5-8 år. 1-4 klasser på én gang, ideelt 20-30 børn

Varighed: 35-45 minutter

Sprog: Koncerten kan afholdes på engelsk, tysk, svensk, dansk

Teknik: LCD-projektor og et lærred. En vis mørklægning er nødvendig. Spilleareal: ca. 8 x 5. Opstillingstid: 2 timer

 

Vejledende priser ex. moms: 

Poul + Tea + 1 musiker kr. 8.000,-

Poul + Tea + 2 musikere kr. 9.500,-     

Poul + Tea + 4 musikere kr. 11.200,- 

 

Kontakt: info@coco.dk Læs mere på coco.dk

Emil de Waal, Spejderrobot og Tea Bendix · Krudtuglejazz 11. juli 2018

Paper works · livetegning med fysisk modstand

Obstruktion. Tegning. Relation. Et intermezzo om samarbejde, inspiration og vedholdenhed. 

Tegner Tea Bendix og skuespiller Thomas Danielsen · Videotrailer Klaus Nedergaard 2016

Egnet til konferencer og faglige events. Varighed 15 minutter kontakt tea[at]teabendix.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lecture #1-3 · Philophysical lectures

 

Fysisk filosofi / Kropsfilosofi / Performativ filosofi / Filosofisk performance. En soirée bestående af tre dansede, tegnede og talte reflektioner over natur, tid og det at være menneske på en klode. Pop-up-filosofi-performance til universiteteter, biblioteker, højskoler, kulturhuse, museer...

 

Danser og filosof Birgitte Skands i samarbejde med danser Inaja Katharina Skands, tegner Tea Bendix, Cand. Pæd. i Filosofi Helene Kold Andersen, performer Alice Martucci og videokunster Sam Moore på Bådteatret 25. - 27. Maj 2018. Foto Søren Kløft 2018.

 

Kontakt Birgitte Skands  ·  bskands@mail.dk  ·  40367303

 
 

 

Krudtuglejazz · Jazzfestival juli 2018

Tea Bendix har lavet billedbøger og børneradio om musik, men går nu på scenen med tre orkestre for at undersøge de impulser musikken kan give til tegningerne - og omvendt. 

Jeg slipper storytellingen et øjeblik og tillader mig at følge musikkens pauser, kontraster, kurver, og linier med min blyant. Jeg tegner hvad end der kommer, lader fantasien arbejde og bøvle og udvikle sig, og ser det vokse, mutere, når musikken folder billedet ud. 

 

Drømmerejse med åbne øjne og ører Krudtuglejazz · 9. juli 2018

Benita Haastrup, Katrine Suwalski & Tea Bendix

 

Hvad går du rundt og drømmer om om dagen og hvad drømmer du om når du sover om natten? Sammen med publikum slipper vi fantasien løs og undersøger hvordan mange forskellige drømme kan lyde og se ud. 
 
Katrine Suwalski: Saxofon, Sang og Fløjte · Benita Haastrup: Trommer, Percussion, Sang ·  Tea Bendix: tegning · Booking: benita@benita.dk · Foto: Søren Kristoffer Kløft
 

Emil de Waal, Spejderrobot og Tea Bendix Krudtuglejazz 11. juli 2018

Emil de Waal & Spejderrobot møder tegneren Tea Bendix i en intens og underholdende instrumental cocktail af melodiøse forløb, abstrakte flader, nysgerrig vildskab og sær musikalsk skønhed. Der er med andre ord lagt op til et sjovt og lærerigt møde med musik af en slags, børnene nok ikke er vant til at høre, spillet og formidlet af to virkelig stærke, erfarne og udtryksfulde musikere i samarbejde med en fantastisk tegner, der vil illustrere oplevelserne. 

Spejderrobot: Computer og elektronik. Emil de Waal: Trommer og elektronik. Tea Bendix: Tegner. Foto Klaus Nedergaard

 

Krudtuglejazz · fredag den 13. juli kl. 10.00 i Krudttønden

Det er nat i Mali. Stjerner og måne oplyser himlen, og i landsbyen Koulikoro får børnene fortalt eventyr om den tapre mariehøne Kimi Komo, om hanen Karato og firbenet Kanou og om den farlige løve, der vist godt kunne spise en lille ged. 

Moussa Diallo, der i årenes løb, har spillet et hav af koncerter for børn, digter videre på en række af sin barndoms underfundige fortællinger og genskaber den magiske stemning, som han selv oplevede, når de ældste i landsbyen fortalte eventyr. 

Moussa Diallo: fortæller, vokal, bas · Dawda Jobarteh: kora,vokal · Tea Bendix: tegner

Academy of Mess

En gruppe erfarne scene-, sang- og billedkunstnere får ny luft på Ubåden. Undersøger / eksperimenterer uforfærdet med tekst, krop, lyd – alene/ in plenum. Publikum kan forvente lidt af hvert. 

 

Birgitte Prins, Thomas Danielsen, Anne Ryom, Charlotte Munksgaard, Tea Bendix, Merete Byrial, Birgitte Skands og Pernille Lyneborg på Bådteatret 18. - 21. august 2016

 
Himmelske dage Concerto Copenhagen og Tea Bendix · foto Klaus Nedergaard
Himmelske dage Concerto Copenhagen og Tea Bendix · foto Klaus Nedergaard

 

Kærlighed og bevidsthed · Himmelske Dage

Livetegning til Bachs Kantater med Concerto Copenhagen

 

 

"Til koncert med Concerto Copenhagen, med en fantastisk Sophie Junker som sopran. Her med Tea Bendix' hånd på storskærmen i Garnisons Kirke. En blanding af auditiv, visuel og mental lykke alt sammen på én gang. Det er Himmelske Dage i København"

 

Damian Argiumbeau

 
7. maj 2016 Garnisons Kirke, København