Kom med på en rejse ind i barokken med skandinaviens førende barokorkester, en tegner og en fortæller! Poul Høxbro fortæller frit og levende fra billedbogen og spiller enhåndsfløjte og tromme sammen med et ensemble af musikere fra Concerto Copenhagen. Vi viser bogens tegninger på storskærm og har taget fraklippene med. Musikken er ægte fransk og engelsk barokmusik – Lully, Jaques Aubert og Playford – spillet på violin, cello, barokguitar, tromme og enhåndsfløjte.

Næste koncerter Allerød og Borup 13. og 14. marts 2018

 

Målgruppe: 5-8 år. 1-4 klasser på én gang, ideelt 20-30 børn

Varighed: 35-45 minutter

Sprog: Koncerten kan afholdes på engelsk, tysk, svensk, dansk

Teknik: LCD-projektor og et lærred. En vis mørklægning er nødvendig. Spilleareal: ca. 8 x 5. Opstillingstid: 2 timer

 

Vejledende priser ex. moms: 

Poul + Tea + 1 musiker kr. 8.000,-

Poul + Tea + 2 musikere kr. 9.500,-     

Poul + Tea + 4 musikere kr. 11.200,- 

 

Kontakt: info@coco.dk Læs mere på coco.dk

Paper works · livetegning med fysisk modstand

Obstruktion. Tegning. Relation. Et intermezzo om samarbejde, inspiration og vedholdenhed. 

Tegner Tea Bendix og skuespiller Thomas Danielsen · Videotrailer Klaus Nedergaard 2016

Egnet til konferencer og faglige events. Varighed 15 minutter kontakt tea[at]teabendix.dk

Krudtuglejazz · Jazzfestival 10. juli 2018

Børnebogsillustrator Tea Bendix har lavet billedbøger og børneradio om musik, men går nu på scenen med Emil de Waal og Spejderrobot for at undersøge de impulser musikken kan give til tegningerne - og omvendt. 

Jeg slipper storytellingen et øjeblik og tillader mig at følge musikkens pauser, kontraster, kurver, og linier med min blyant. Jeg tegner hvad end der kommer, lader fantasien arbejde og bøvle og udvikle sig, og ser det vokse, mutere, når musikken folder billedet ud. 

Lecture #1-3 · Philophysical lectures

 

Fysisk filosofi / Kropsfilosofi / Performativ filosofi / Filosofisk performance. En soirée bestående af tre dansede og talte reflektioner over natur, tid og det at være menneske på en klode. 

 

Danser og filosof Birgitte Skands i samarbejde med danser Inaja Katharina Skands, danser Siri Wolthoorn, scenekunstner Katharina Kamper, tegner Tea Bendix, dramaturg Betina Rex, skuespiller Pernille Lyneborg, Cand. Pæd. i Filosofi Helene Kold Andersen, performer Alice Martucci og videokunster Sam Moore på Bådteatret 25. - 27. Maj 2018

 
 

Academy of Mess

En gruppe erfarne scene-, sang- og billedkunstnere får ny luft på Ubåden. Undersøger / eksperimenterer uforfærdet med tekst, krop, lyd – alene/ in plenum. Publikum kan forvente lidt af hvert. 

 

Birgitte Prins, Thomas Danielsen, Anne Ryom, Charlotte Munksgaard, Tea Bendix, Merete Byrial, Birgitte Skands og Pernille Lyneborg på Bådteatret 18. - 21. august 2016

 
Himmelske dage Concerto Copenhagen og Tea Bendix · foto Klaus Nedergaard

 

 

Kærlighed og bevidsthed · Himmelske Dage

Livetegning til Bachs Kantater med Concerto Copenhagen

 

 

"Til koncert med Concerto Copenhagen, med en fantastisk Sophie Junker som sopran. Her med Tea Bendix' hånd på storskærmen i Garnisons Kirke. En blanding af auditiv, visuel og mental lykke alt sammen på én gang. Det er Himmelske Dage i København"

 

Damian Argiumbeau

 
www.himmelskedage.dk og www.coco.dk

7. maj 2016 Garnisons Kirke, København